Despre noi

Cine suntem

Cu o experiență de aproximativ 12 ani, acumulată din lucrări realizate exclusiv în Italia, o țară în care perfecțiunea este singura cale de a te propulsa în sfera luxului, firma noastră vă poate oferi garanția absolută pentru lucrul bine făcut.
Nu ne promovăm afișându-ne cu cele mai mici prețuri, ci cu cea mai elevată calitate de execuție și materiale pe măsură. Folosim doar produse profesionale recunoscute și certificate la nivel mondial.

Tehnica dobandită, împreună cu materialele folosite, ajută în special parchetul din lemn masiv să redevină un tip de pardosea apreciat. Acest lucru se datorează faptului că montajul se realizează în așa fel încât parchetul este închis ermetic, între adeziv și lac, nepermițând apariția golurilor de aer prin care pot pătrunde dăunători sau agenți chimici.

Consultanță

Alegerea tuturor materialelor folosite, plecând de la tipul de parchet, al adezivilor, al lacurilor sau uleiurilor folosite, o realizăm împreună cu clientul, în funcție de dorințele și posibilitățile acestuia.

Fără costuri ascunse

Pentru realizarea unor oferte realiste și corecte, constatările sunt gratuite, indiferent dacă alegeți să realizați lucrările cu noi sau nu. Prin aceste constatări asigurăm clienților, care aleg să colaboreze cu noi, neschimbarea prețului ofertat inițial, indiferent de complicațiile care pot să apară pe parcursul realizării lucrărilor

Echipamente profesionale

Firma noastră folosește echipamente profesionale aparținând celor mai bune mărci din lume (Kunzle & Tasin, Dewalt, Wirbel, Bosch, Makita) pentru realizarea lucrărilor, precum și mijloc de transport auto industrial.

Program de lucru

LUNI-SÂMBĂTĂ 08:00-20:00; pentru lucrări complexe, ne deplasăm în țară și peste hotare

Problemele duc la răbdare, răbdarea duce la perseverență

perseverența duce la perfecțiune

0767.587.117