Servicii

Experiență de aproximativ 12 ani în montarea parchetului

Italia, o țară în care perfecțiunea este singura cale de a te propulsa în sfera luxului, firma noastră vă poate oferi garanția absolută pentru lucrul bine făcut.
Nu ne promovăm afișându-ne cu cele mai mici prețuri, ci cu cea mai elevată calitate de execuție și materiale pe măsură. Folosim doar produse profesionale recunoscute și certificate la nivel mondial

Produse și Servicii

Restaurare parchet

Specialiștii noștri folosesc o gamă variată de metode prin care orice tip de parchet poate fi recondiționat, fără a fi nevoie ca Dumneavoastră să înlocuiți tot parchetul existent. Reparațiile pot fi realizate local, strict pe suprafețele afectate de diverse probleme.

Montaj parchet

Realizăm lucrări de montaj a oricărui tip de parchet, plecând de la cel laminat și până la cel din lemn masiv. Împreună cu Dumneavoastră, alegem cele mai bune soluții pentru a satisface orice cerință pe care o adresați, atât în privința materialelor folosite, cât și a designului de montare.

Montaj artistic

Dacă doriți un montaj artistic inedit, în diverse modele și culori, vă putem îndeplini și aceste cerințe. Alături de noi vă puteți îndeplini visul de a avea un desen propriu pe pardoseala Dumneavoastră!

Îmbrăcare scări în lemn

Aveți scări de interior și v-ați plictisit văzându-le în timp ce le urcați și le coborâți? Nicio problemă! Noi îmbrăcăm scări în designuri diferite și cu o precizie de micromi astfel încât parcurgerea lor zilnică să devină o plăcere pentru Dumneavoastră.

Montaj pardoseală terasă / balcon

Aveți o terasă sau un balcon în care s-a instalat monotonia iar savurarea cafelei mai mult vă indispune? Apelați cu încredere la serviciile noastre și vă vom reda plăcerea de vă bucura de compania prietenilor sau de a petrece momente de liniște în locurile Dumneavoastră preferate."

Experiența este un profesor, dar

întâi dă testul, apoi predă lecția

0767.587.117