operatiuni

Pregătirea stratului suport

Înainte de efectuarea montajului propriu-zis, se evaluează și se pregătește stratul suport, aceasta fiind una dintre cele mai importante operații, care de multe ori nu se realizează, fiind considerată o pierdere de timp.


Această operație constă în verificarea umidității și a rezistenței stratului suport existent. Știm că lemnul, la fluctuații minime de temperatură și umiditate, este într-o continuă mișcare microscopică și, de aceea, stratul suport trebuie să fie solid și să nu se sfărâme, astfel încât adezivul să aibă o aderență maximă de prindere.

Un alt factor important în pregătirea stratului suport este nivelarea și îndepărtarea grăsimilor ce ar putea compromite calitatea lucrării, influențând negativ montajul parchetului.

Repararea și consolidarea parchetului

În cazul în care parchetul Dumneavoastră s-a transformat în clapele unui pian, se mișcă și scârțâie, noi avem soluția! Pentru consolidarea parchetului utilizăm o metodă eficientă prin care totul se rezolvă fără a scoate lamelele de parchet și fără a face multă mizerie.

Montajul parchetului

După ce ne asigurăm că stratul suport este cel optim, continuăm cu măsurarea suprafeței și calcularea unghiurilor pereților, astfel încât parchetul să fie montat simetric și aliniat corespunzător. Apoi trecem la montarea efectivă a parchetului, în funcție de cerințele clientului (de ex: lipit cu adeziv, bătut în cuie sau montat pe folie).

Rașchetare

Această operație se efectuează cu benzi de șmirghel de diferite măsuri și granulații, în funcție de gradul de degradare a parchetului. Firma noastră folosește echipamente profesionale, dotate cu grupuri aspirante și saci pentru colectarea prafului, folosite exclusiv de către experți în domeniu.

Chituire

Se realizează cu rumegușul fin din aceeași esență de lemn și un chit profesional, pentru a umple de la cele mai mici fisuri până la cele mai mari. Operația poate presupune aplicarea mai multor straturi de chit, în funcție de necesitate.

Finisare

Este ultima operație de șlefuire care se realizează cu monodiscul, pentru îndepărtarea oricăror imperfecțiuni și netezirea suprafeței.

Aspirare

Se realizează cu un aspirator profesional tip bidon, într-un mod extrem de meticulos, pentru îndepărtarea ultimului atom de praf.

Grunduire

Grudul se aplică cu un trafalet special și se poate opta pentru mai multe tipuri, în funcție de efectul și rezistența dorită. Oferim următoarele variante de grund: pe bază de apă, pe bază de solvent, pe bază de ulei, ignifug.

Lăcuire

Lacul se aplică cu un trafalet special, aceasta fiind ultima operație realizată, în care se alege gradul de reflexie al luminii, de la opac (natur, fără reflexie), până la lucios (efect oglindă).

Mentenanță

La cererea Dumneavoastră, putem oferi produse profesionale pentru curățarea și întreținerea pardoselilor, fără a afecta caracteristicile lacului existent.

Geniul produce idei și concepte extraordinare.

Munca grea produce rezultatele.

0767.587.117